lauantai 25. toukokuuta 2013

Askartelupaja haastaa #16

Askartelupajan haasteen aiheena on "Tuunaus". Minä tuunasin puisen naulakon, jonka koko on noin 26cm * 16cm. Pohjustin sen gessolla ja koristelin pääasiassa serveteistä leikatuilla kuvilla. Pinnalle servettilakka. Naulakossa oli valmiina ripustusnaru. Viimeistelin naulakon kiinnittämällä ohuen nauhan ympäröimään kuvia.

Palasimme kihlattuni kanssa viikko sitten Rhodokselta ja työstäni huomaa, että matkakuume on "jäänyt päälle" :) Uusia matkoja suunnitellaan...


torstai 23. toukokuuta 2013

Deconi

Facebookissa, ATC- ja DECO-askartelun harrastuspiiriryhmässä, laitoin liikkeelle decon aiheella "Enkelit/Enkeliaiheiset runot/Neitsyt Maria (ja lapsi)/Ikonit". Deconi on nyt palannut takaisin minulle ja voitte uskoa, että se ON upea! Toivottavasti näistä kuvistani välittyy edes pieni osa siitä. Kuvat ovat siinä järjestyksessä kuin sivut ovat valmiissa decossani:

Ulla:
 Marde:
 Marde:
 Jaana:
 Nina:
 Tanja:
 Tanja:
 Helena:
 Eila:
 Arja L.:
 Arja L.:
 Sisko:
 Sydämellinen kiitokseni kaikille decooni osallistuneille <3






keskiviikko 22. toukokuuta 2013

maanantai 20. toukokuuta 2013

Telinekortti

Tällaisen telinekortin tein onnitteluiksi Arja L.:lle:


tiistai 7. toukokuuta 2013

Decosivut Tanjalle

Facebookissa Atc- ja Deco-askartelun harrastuspiirissä Tanja pyytää osallistumaan decoonsa vapaalla aiheella. Jokainen tekee A5-kokoisen sivun molemmin puolin. Sivun vasempaan reunaan olen jättänyt rei´itysvaran. Minä tein seuraavanlaiset:

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

5 aiheen ATC-haaste #2

Leila haastoi tekemään viisi atcta näillä aiheilla: "Minäkö ujo", "Odotan soittoasi", "Kaksi haaveilijaa kera punaisten ruusujen", "Oma lemmikkini" sekä "Pitsiä, pitsiä". Tässä korttini:



Edit: "Oma lemmikkini" varattu Enkulille.
 Edit: "Pitsiä, pitsiä" varattu.