keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kevättähän se tekee...

Arja L. on julkaissut niin ihania kevätkuvia pihamaaltaan, että ajattelin minäkin laittaa täältä meiltäpäin. Kun kuvittelette kuvasta näkyvän lumisateen vielä satakertaiseksi, niin saatte totuutta vastaavan kuvan:
Sade tuntuu vain sakenevan! Sanonta "Kevät keikkuen tulevi" pitää kyllä paikkansa: kovin on keikahtanut talviseksi meidän kevät... No, uskon, että nämä nyt satavat lumet sulavat äkkiä pois...sulavathan ne? Tahtoo kevääääään!!! :)

Edit: Kiitos lohduttavista sanoistanne <3 :)  
 Tässä tämänhetkinen näkymä eli heti tuntuu paremmalta, kun taivaallakin pikkuisen vaaleansinistä
 

7 kommenttia:

 1. Huh, huh, onpa teillä ikävä sää!
  Sun pitää tulla tänne etelään kevättä vastaan :)

  VastaaPoista
 2. Sataen suvet tulevat,sanotaan,mutta sateen laadusta silloin yleensä tarkoitetaan vettä.Voi voi,ahdistaa....Kyllä se vauhdilla sitten lähtee,kunhan ensin kaikki tilattu tulee alas.Usko vaan,juhannuksena kaikki on toisin!

  VastaaPoista
 3. No johan nyt, talvea kevään keskelle pukkaa. Mutta niinhän se on, että keikutellen kevät tulee ja kyllä ne lumet nopeasti sulavat ;) Ei ole niin sanottu etteikö täälläkin vielä lunta sada, usein on toukokuun alkupuolella sellainen ilmiö ollut ja muistan myös, että joskus kesäkuun alussa satoi lunta.

  VastaaPoista
 4. Eipä tee tuonne ulos lainkaan mieli. Onneksi lumisade kuitenkin jo loppui.
  Onpa hyvä syy pysytellä sisätiloissa ja vaikka askarrella.

  VastaaPoista
 5. Tässä taas nähdään kuinka Suomi on pitkä maa. Tälläkin korkeudella etsiskellään perhosia ja teillä sataa runsaimman jälkeen lunta!
  Totta, pienelläkin auringon pilkahduksella ja sinisellä taivaalla on valtava piristävä vaikutus.

  VastaaPoista
 6. Kevät edistyy kuten kuvista näkyy.Meillä ei enää lunta ole.Sinivuokot nostavat pian päätään kukkapenkissä.Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista