torstai 30. toukokuuta 2024

ATC-Tuplavaihto 2024 #4

 


Lisään tähän jo hyvinkin tutuksi tulleen tekstin alkuun muutaman sanan eli otathan huomioon sen mahdollisuuden, että Posti voi kadottaa kirjeen ja sen jäljittäminen on mahdotonta. Jokainen siis osallistuu vaihtoon omalla vastuullaan. Postiin ei voi luottaa, niin se vain on, mutta jos siitä huolimatta uskallat ilmoittautua ATC-Tuplavaihtoon, niin olet lämpimästi tervetullut mukaan! 


Ideahan on se, että jokainen osallistuja tekee kaksi (2) atc:ta vapaalla aiheella ja postittaa ne minulle. Korttien mukaan laitetaan kaksi omavalintaista kuvaa, joista halutaan toisen osallistujan tekevän kortit itselle. Kuvien mukaan myös oma nimi ja osoite, että korttien tekijä tietää kenelle ja minne postittaa sitten ne valmiit korttinsa. Korttien ja kuvien + nimi- ja osoitetietojen lisäksi minulle lähetetään myös itselle osoitettu kirjekuori, johon on liimattu tarpeellinen määrä postimerkkejä. Tuossa kuoressa postitan sitten kaksi vaihtarikorttia sekä nuo toisen vaiheen kuvat. Oliko sekava selostus? Tässä tiivistelmä:

- tee kaksi atc:ta vapaalla aiheella/myös jo aikaisemmin tekemiäsi kortteja saa vaihdossa käyttää
- laita kortit kuoreen
- laita samaan kuoreen myös kaksi kuvaa, joista toivot toisen osallistujan tekevän sinulle kortit  + liitä kuviin lappu, jossa omat nimi- ja osoitetietosi. Muistathan, että kuviasi on lupa käsitellä esimerkiksi leikkaamalla niitä pienemmiksi, värittämällä jne. 
- laita kuoreen myös itsellesi osoitettu kirjekuori, johon olet liimannut tarpeellisen määrän postimerkkejä -> lähetä minulle -> minä arvon kuka saa keneltäkin nuo kaksi korttia sekä sen kuka tekee kenellekin kuvista kortit. Kuitenkin niin, että sama henkilö tekee sinulle molemmista kuvistasi kortit.
 
Ilmoittaudu kommenttiosioon viimeistään su 02.06.2024.
Laita kortit ym. postiin minulle viimeistään ma 10.06.2024.

Jos sinulla ei ole osoitetietojani, niin laita minulle meiliä uusipostcrossing  @   hotmail.com

Laita kaverille tekemäsi kortit postiin viimeistään ma 08.07.2024.
Aikaisemminkin saa kaverin kortit postittaa! 

Mukana vaihdossa:
Anonyymi
Ulla M.   kortit saapuneet
Jaana R.   kortit saapuneet
Marjo Riitta   kortit saapuneet
Vuokko J.   kortit saapuneet
Anja M.   kortit saapuneet
Sari T.   kortit saapuneet
Soile K.   kortit saapuneet
Tiina T.   kortit saapuneet
Sirkka N.   kortit saapuneet
Anne-Kristiina S.   kortit saapuneet
Hanna B.   kortit saapuneet
Gunnel S.   kortit saapuneet
Tuija S.   kortit saapuneet
Kati P.   kortit saapuneet
Kristiina H.   kortit saapuneet
Sanna S./manumiina   kortit saapuneet1 kommentti: