maanantai 2. syyskuuta 2013

Järjestetäänkö taas ATC-Tuplavaihto?

Pitkästä aikaa taas kyselen, että olisiko kiinnostusta ATC-Tuplavaihtoon?  
 Ideahan on se, että jokainen osallistuja tekee kaksi atcta esimerkiksi vapaalla aiheella ja postittaa ne minulle. Korttien mukaan laitetaan kaksi omavalintaista kuvaa, joista halutaan toisen osallistujan tekevän kortit itselle. Kuvien mukaan myös oma nimi ja osoite, että korttien tekijä tietää kenelle ja minne postittaa sitten ne valmiit korttinsa. Korttien ja kuvien+nimi- ja osoitetietojen lisäksi minulle lähetetään myös itselle osoitettu kirjekuori, johon on liimattu tarpeellinen määrä postimerkkejä. Tuossa kuoressa postitan sitten kaksi vaihtarikorttia sekä nuo toisen vaiheen kuvat. Oliko sekava selostus? Tässä tiivistelmä:

- tee 2 atcta esimerkiksi vapaalla aiheella, jos muuta ei ole sovittu
- laita kortit kuoreen
- laita samaan kuoreen myös 2 kuvaa, joista toivot toisen osallistujan tekevän sinulle kortit + liitä kuviin lappu, jossa omat nimi- ja osoitetietosi
- laita kuoreen myös itsellesi osoitettu kirjekuori, johon olet liimannut tarpeellisen määrän postimerkkejä
- lähetä minulle  -> minä arvon, kuka saa keneltäkin nuo kaksi korttia sekä sen, kuka tekee kenellekin kuvista kortit 
Pyydän, että jätät kommenttia tähän postaukseeni, jos kiinnostuit tällaisesta vaihdosta. Jos kiinnostuneita löytyy, niin suunnitellaan sitten vaihdon aikataulut yms.

Huom! Tällä postauksellani kartoitan vasta kiinnostusta vaihtoon, joten jos vaihto toteutuu, niin siitä tulee sitten aivan oma uusi postauksensa, johon ilmoittaudutaan :) 

7 kommenttia: