keskiviikko 20. tammikuuta 2016

ATC-Tuplavaihto: tilannepäivitys

Eilen saapui viimeinenkin kuori minulle ja suoritin arvonnat.  Halusin saada kirjeet matkaan mahdollisimman nopeasti, joten tein aamupäivästä reippaan kävelylenkin postiin. Pakkasta oli -24, mutta kun huomiseksi on luvattu vieläkin kylmempää, niin nythän se oli mentävä. Jos olisin jäänyt odottamaan perjantain lauhempaa säätä olisivat kirjeet joutuneet makaamaan postin hoteissa viikonlopun, mutta nyt ne parhaimmillaan ovat perillä jo huomenna/viimeistään perjantaina ja pääsette viikonloppuna askartelemaan kortteja :) Ihan mukavaa oli kävellä kun oli tarpeeksi vaatetta päällä! Ainoastaan se, että kotiinpäin tullessa olivat rillit niin jäässä ettei niistä läpi nähnyt :D Nyt sitten toivotaan, että posti hoitaa leiviskänsä kuten sen pitäisi eikä kadota yhtään kirjettä... Laitan tähän kuvaksi tuoreen otoksen, josta näkyy, että tosi vähän on lunta meillä. Eikä yhtään tarvitse lisää sataa, jos minulta kysytään :)


7 kommenttia:

 1. Oletpa ollut reipas :) Meillä -14 astetta ja upea auringonpaiste. Tässä harkitsen ulos lähtemistä. Varmasti pieni kävelylenkki tekisi hyvää.
  Yleisesti ottaen minusta talvi saisi jo olla ohi.

  VastaaPoista
 2. -20c täällä ja pakko oli lähteä tuonne arktiseen säähän,kun hammaslääkärille oli aika!
  Muuten olisin pitänyt pakkasrajastani kiinni!
  Nyt sitten postia odottelemaan:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuokin lumi riittää valkaisemaan maiseman.

  VastaaPoista
 4. Hui, uskalsit lähteä ulos. Minä olen viettänyt päiväni ihan sisätiloissa tänään. Nyt innolla odotan, josko jo huomenna tipahtaa hauska kuori ja näen millaiset kortit ja kuvat sain.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä teillä onkin vähän lunta, mutta pakkasta senkin edestä.
  Nyt jännityksellä odotetaan miten posti hoitaa oman osuutensa ;)

  VastaaPoista
 6. Tampereella kuori perillä. Kiitos Saila! Minä tykkään Lapin tyttönä pakkasesta ja lumesta enemmän kuin rännästä ja talvisesta nurmikonpaisteesta, mutta kyllähän se paukkupakkanen kieltämättä aina ikävästi kasvoja puraisee.

  VastaaPoista