keskiviikko 15. marraskuuta 2017

ATC-joulukalenteri 2017 Arja L.:lta/Arja L.:lle

Vuonna 2008 Arja L. ideoi Atc-joulukalenterin. Ideana on, että Arja L. tekee minulle, ja minä vastaavasti Arjalle, 24 atc-korttia, joista jokainen on piilossa omassa numeroidussa kuoressaan ja jotka avataan yksitellen 1. joulukuuta alkaen. Aivan jokaisena jouluna emme ole tällaista kalenteria toisillemme tehneet, mutta nyt kävi niin mukavasti, että kumpikin tahoillamme olimme ajatelleet kysyä toisiltamme olisiko joulukalenteri-innostusta. Oli siis helppoa vastata myöntävästi :)

Tässä minun atc-kortti"luukkuni" Arja L.:lle pakattuna neljään kuuden kortin nippuun:
Ja tässä Arja L.:lta saamani "luukut" samoin niputettuina:
Nyt pitää vain malttaa odottaa joulukuun ensimmäistä päivää... Aina sama malttamaton fiilis, kun atc-joulukalenteri on avaamistaan odottamassa :) Julkaisen kortit täällä blogissani, joten tervetuloa katsomaan millaisia kortteja kalenteriin kätkeytyy!

Tässä kalenterikorttien saatteena saamani suloinen kortti, jossa Arja L.:n kuvaamana heidän omat tonttunsa Verneri ja Väinö:
Kiitos, Arja L., jo etukäteen <3

7 kommenttia:

 1. Jännää, tulen seuraamaan kalentereitanne <3

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihanuuksia luukkujen takaa paljastuukaan:) Mukava on alkaa joulua odottamaan! Ihanaa marraskuun jatkoa♥

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä aika jännää, että molemmat olimme samanaikaisesti kysymässä toiselta halukkuutta ja samana päivänä hyvissä ajoin ennen ekaa avauspäivää molemmat saivat kalenteripostia 😊malttamattoman odotan ekan kuoren avaamista. En ehtinyt tänään tehdä postausta asiasta omaan blogiini, mutta huomenna. Kiitos sinulle jo etukäteen, entuudestaan tiedän, että olen saanut kauniita, ajatuksella tehtyjä atc-kortteja ❤

  VastaaPoista
 4. Onpa hauskaa, että teillä perinne jatkuu.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, taas saan käydä joulukuun aamuina katselemassa teidän kalentereitanne. Teidän kahden ideasta on iloa isommallekin joukolle.

  VastaaPoista
 6. Kiva taas päästä seurailemaan teidän kalenterikortteja! Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 7. Oi että on sulla ihanaa odotettavissa joulukuuksi! ♥♥♥

  VastaaPoista