keskiviikko 6. tammikuuta 2016

ATC-Tuplavaihto 2016 #1


  Mieli tekee järjestää taas ATC-Tuplavaihto, vaikka mielen perukoilla kolkutteleekin edellisvaihto ja Postin toiminta tai paremminkin toimimattomuus. Siinähän kävi niin ettei Arja L. ole vieläkään saanut kirjeitään... Täytyy siis sanoa, ikävä kyllä, että tähän vaihtoon osallistutaan "omalla vastuulla". Toivon, että siitä huolimatta tulisitte mukaan kuten aiemminkin!

Ideahan on se, että jokainen osallistuja tekee kaksi atcta  vapaalla aiheella ja postittaa ne minulle. Korttien mukaan laitetaan kaksi omavalintaista kuvaa, joista halutaan toisen osallistujan tekevän kortit itselle. Kuvien mukaan myös oma nimi ja osoite, että korttien tekijä tietää kenelle ja minne postittaa sitten ne valmiit korttinsa. Korttien ja kuvien+nimi- ja osoitetietojen lisäksi minulle lähetetään myös itselle osoitettu kirjekuori, johon on liimattu tarpeellinen määrä postimerkkejä. Tuossa kuoressa postitan sitten kaksi vaihtarikorttia sekä nuo toisen vaiheen kuvat. Oliko sekava selostus? Tässä tiivistelmä:

- tee 2 atcta vapaalla aiheella
- laita kortit kuoreen
- laita samaan kuoreen myös 2 kuvaa, joista toivot toisen osallistujan tekevän sinulle kortit + liitä kuviin lappu, jossa omat nimi- ja osoitetietosi
- laita kuoreen myös itsellesi osoitettu kirjekuori, johon olet liimannut tarpeellisen määrän postimerkkejä (1 lk. tai 2 lk.)
- lähetä minulle  -> minä arvon, kuka saa keneltäkin nuo kaksi korttia sekä sen, kuka tekee kenellekin kuvista kortit. Kuitenkin niin, että sama henkilö tekee sinulle molemmista kuvistasi kortit.

Ilmoittaudu kommenttiosioon viimeistään su 10.01.16.
Laita kortit ym. postiin minulle viimeistään pe 15.01.16. Jos sinulla ei ole osoitetietojani, niin laita meiliä postcrossing  @  luukku.com.
Laita kaverille tekemäsi kortit postiin viimeistään ma 01.02.16. eli aiemminkin saa valmiit kortit kaverille postittaa!

Nyt ei muuta kuin päivämäärät ylös kalenteriin ja atc-kortteja askartelemaan :) 

14 kommenttia: