maanantai 12. maaliskuuta 2018

ATC-Tuplavaihto 2018 #2


Ideahan on se, että jokainen osallistuja tekee kaksi atcta vapaalla aiheella ja postittaa ne minulle. Korttien mukaan laitetaan kaksi omavalintaista kuvaa, joista halutaan toisen osallistujan tekevän kortit itselle. Kuvien mukaan myös oma nimi ja osoite, että korttien tekijä tietää kenelle ja minne postittaa sitten ne valmiit korttinsa. Korttien ja kuvien+nimi- ja osoitetietojen lisäksi minulle lähetetään myös itselle osoitettu kirjekuori, johon on liimattu tarpeellinen määrä postimerkkejä. Tuossa kuoressa postitan sitten kaksi vaihtarikorttia sekä nuo toisen vaiheen kuvat. Oliko sekava selostus? Tässä tiivistelmä:

- tee 2 atcta vapaalla aiheella/myös jo aikaisemmin tekemiäsi kortteja saa vaihdossa käyttää

- laita kortit kuoreen

- laita samaan kuoreen myös 2 kuvaa, joista toivot toisen osallistujan tekevän sinulle kortit + liitä kuviin lappu, jossa omat nimi- ja osoitetietosi

- laita kuoreen myös itsellesi osoitettu kirjekuori, johon olet liimannut tarpeellisen määrän postimerkkejä -> lähetä minulle -> minä arvon, kuka saa keneltäkin nuo kaksi korttia sekä sen, kuka tekee kenellekin kuvista kortit. Kuitenkin niin, että sama henkilö tekee sinulle molemmista kuvistasi kortit.

Ilmoittaudu kommenttiosioon viimeistään ke 14.03.2018. Laita kortit ym. postiin minulle viimeistään ke 21.03.2018.

Jos sinulla ei ole osoitetietojani, niin laita meiliä postcrossing @ luukku.com.


 Laita kaverille tekemäsi kortit postiin viimeistään ma 09.04.2018 eli aiemminkin saa valmiit kortit kaverille postittaa!

Tervetuloa mukaan! 

Vaihdossa mukana: 
Armi   Kortit saapuneet
Sisko
Manumiina   Kortit saapuneet
alice k. 
Maria 
RaijaAnnikki   Kortit saapuneet
Anemone    Kortit saapuneet
Ulriikka    Kortit saapuneet
Marja-Riitta H. 
Tiina T.
Raisa
KaSu
Tarja K.   Kortit saapuneet
Sari K.   Kortit saapuneet
Marita 

14 kommenttia: