keskiviikko 6. helmikuuta 2013

ATC-Tuplavaihto 2013 #1: II-vaihe

Tuplavaihto on tähän saakka sujunut hienosti :) Kaikkien osallistujien kortit + kuvat + palautuskuoret ovat saapuneet ajallaan ja kaikki tarpeellinen on ollut jokaisessa kuoressa. Nyt seuraa vaihdon II-vaihe eli huomenna, 07.02., vien postiin osallistujien itselleen osoittamat kuoret, joista löytyy 2 atcta sekä 2 kuvaa tietoineen.

Viimeistään ma 25.02.13 pitää lähteä postin kuljetettavaksi kuori, jossa lähetätte saajalleen ne kaksi hänelle tekemäänne atcta.

Kuka kenenkin kortit saa, kuka kenenkin kuvista kortit tekee, sen ratkaisin arvonnalla. Arvonnan suoritin laittamalla jokaisen osallistujan nimen paperilappuseen ja lappuset pussukkaan ja sieltä niitä sitten nostelin... Ei aivan läpihuutojuttu, kun osallistujia on näin runsaasti, mutta mukavaa se oli. 

Kiitän tässä yhteisesti jokaista vaihtoon osallistujaa, koska en laittanut teille tuleviin kuoriin minkäänlaisia viestejä. Kiitos <3

Lisäys: Selma kysyi hyvän kysymyksen: saako vaihtoon tehdyt kortit jo julkaista? Mielestäni saa, jos haluaa, koska vaihtoon osallistujat eivät tiedä keille ne menevät. II-vaiheen kuvista tehdyt kortit sitä vastoin pitää malttaa olla julkaisematta ennenkuin vastaanottaja ilmoittaa ne saaneensa, että yllätys säilyisi loppuun saakka :)

13 kommenttia:

 1. Kiitos Saila sinulle, kun hoitelit vaihdon järjestelyn, joka ei aivan pikku juttu ole ollut kun on noin hurjan paljon osallistujia.
  Nyt sitten peukut pystyyn,että Itella hoitelee oman osuutensa mallikelpoisesti :)

  VastaaPoista
 2. Kiva ja kiitokset kun viitsit junailla jutun. Jonkinlainen pieni palkinto lienee saada omin sormin kokea ne kaikki erilaiset kortit. Mielenkiintoista nähdä oma kuori ja sitten jatkossa muiden tekemiä ja saamia.

  VastaaPoista
 3. Jännityksellä odotan omaani:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt hieman jännittää, että mitähän se posti sieltä tuo! Tämä on ensimmäinen haaste/vaihto, joten kaikki on uutta.

  Kiitos Saila säpäkästä järjestelystä;)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kiitos kuuluu sinulle, kun olet ison homman hoidellut!
  Nyt vaan jännityksellä odottamaan, jos posti olisi perillä jo perjantaina...

  VastaaPoista
 6. Minäkin kiitän Saila sinua,että tämän järjestit.Ja suuresta osanottajamäärästä näki,että tätä oli odotettu.Jännää odottaa,mitä tuleman pitää...

  VastaaPoista
 7. Jännityksellä odottelen. Kiitos kun järjestit kivan vaihdon.

  VastaaPoista
 8. Kiitos sinulle. Postia odotellen ja toivottavasti jatkat tätä kunhan olet hengähtänyt välillä. ISO kiitos.

  VastaaPoista
 9. Minä kiitän myös tästä vaihdon luotsaamisesta Sinua Saila. Siihen vaan aikaa tuhraantuu, ennenkuin kaikki kuoret on postissa :)
  Joko vaihtoon tehdyt kortit saa julkaista vai onko joku päivänmäärä rajana?

  VastaaPoista
 10. Kiitos minunkin puolestani! Ja erityiskiitos saamastani kortista! Todella upea!

  VastaaPoista

 11. Jo toi posti kortit. Kiitos, Saila, kun näit vaivaa ja järjestit tämän mukavan vaihdon.

  VastaaPoista
 12. Sain sinun korttisi tupliksessa. Kiitos oikein paljon hienosta kortista ja vaihdon järkkäämisestä!

  VastaaPoista
 13. Kuori tuli eilen minullekin ja jännitys palkittiin Jaanan ja Pirkkerin upeilla korteilla. Kiitos vielä Sailalle!

  VastaaPoista