tiistai 5. helmikuuta 2013

Vanha blogini Vuodatuksessa

Kävin Vuodatuksen blogissani hetki sitten toteamassa, että pahalta näyttää :(  Olen säilyttänyt blogini, koska siellä säästyivät kuvat Vuodatuksen kuvakatastrofista huolimatta ja blogini on ollut avoimena. Nyt se on salasanan takana eli suljin sen. Ymmärrän oikein hyvin teitä, joiden blogit menivät pilalle kuvien kadottua. Minustakin tuntui tosi pahalta katsella nyt vanhaa blogiani :( Mitään blogeista ei lopullisesti tämän uudistuksen myötä katoa, kuulemma, mutta kun blogipohjakin on muuttunut yms., niin ei tuntunut kivalta.

Olen tyytyväinen, että muutin tänne Bloggeriin. Viimeistään nyt sen tekisin, jos en olisi jo aiemmin tehnyt... Hieman kornilta tuntui lukea Vuodatuksen uutisvirrasta tms. miten ylläpito siellä pyytelee aiemmin poismuuttaneita palaamaan takaisin Vuodatukseen... No, toivottavasti siitä tulee toimiva ja hyvä paikka aloittaa ja jatkaa bloggaamista. Minä kuitenkin aion pysyä täällä.

5 kommenttia:

 1. Kävin muutamassa vuodatuksen blogissa ja kylläpä olivat aika ankean näköisiä ulkoasultaan. Voi tietysti olla,että niitä pystyy muokkaamaan, mutta ei todellakaan ainakaan toistaiseksi tullut mieleen,että jos uudelleen sinne palaisi. Edelleen välillä harmittaa vuosien kuva-arkiston katoaminen,mutta enää onneksi hyvin harvakseltaan.
  Olen tykästynyt bloggeriin ja jos ei mitään vastaavanlaista suurta härdelliä ilmene niin olettaisin täällä pysyväni.
  Jotain kuvansiirto-ongelmia on kuulemma täälläkin ollut, mutta itsellä on pelannut täysin moitteettomasti.
  Hyvää päivän jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kävin katsomassa myös noita vuodatuksen blogeja.
  En tiedä miten niitä voi muokata oman näköisekseen, mutta aika paljon oli tästä bloggerista kopsattua.
  Olen ollut bloggerissa vuodesta 2009 alkaen ja onhan täälläkin muutoksia vuosien mittaan tullut, mutta hyvään suuntaan. Ei ole sattunut mitään pahempia vaikeuksia, joskus postauksissa ollut hidastusta, mutta ei minulla ole ollut niin tulenpalava kiire, etten voisi odotella.
  Joskus on ollut sellaisia hyökkäyksiä, että on yhtäkkiä käynyt satoja ihmisiä, mutta google ottaa sellaiset pian kiinni, joten niitä sivuja ei kannata mennä aukaisemaan.

  VastaaPoista
 3. Olen säilyttänyt vanhan vuodatusblogini ja ajattelut, että siellä voisivat olla keskitetysti vaihtoon vapaat ATC-korttini. Vähän jo aloitin tätä hommaa eli korttien siirtoa vuodatukseen, mutta kesken jäi. Nyt mietin, että jatkanko, sillä ankeaa on vuodatuksen puolella! Toisaalta en oikein hallitse tätä bloggerikaan, Perustoiminnot kai osaan, mutta paljon on epäselvää. Voipi olla, että on ihan laiskuutta, ettei ole tullut opiskeltua tai sitten osaamattomuutta. Näillä näkymin on kuitenkin bloggerissa tarkoitus pysyä ja vuodatuksen suhteen vielä mietin, mitä teen.

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaiseltahan siellä Vuodatuksessa tällä hetkellä näyttää, mutta työn allahan se on edelleen. Näillä näkymin pidän puuhasteluni edelleen siellä. Samankaltaisuuksia Bloggeriin löytyy, se on totta, mutta haitanneeko se. Mielenkiinnolla seuraan, mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen ikionnellinen bloggerista. Tein suuren työn ja etsin kuvani takaisin ja siirsin koko komeuden bloggerin puolelle kokonaisena turvaan. Roskaposteja tulee Vuodatukseen taukoamatta, vaikka en päivitä blogiani ollenkaan.

  VastaaPoista