tiistai 5. helmikuuta 2013

Voi Itella, Itella!

Itellan hellässä huomassa on minulle kulkenut tämä kirje: 
 Myös lähettäjän sekä vastaanottajan tietojen kohdalla on tuota samaa sotkua. Luulisin tuon sotkun olevan mustetta, koska se on imeytynyt läpi kirjekuoren sotkien myös toisen kuoren, joka sen sisällä. Onneksi muu sisältö ei ole sotkeentunut. Ja kysymyksessä on siis Tuplavaihtoon postitettu kuori, joka saapui tänään. Mitäpä, jos tuo lähetys olisikin ollut postikortti? Laitan tästä palautteen myös Itellan asiakaspalvelun iloksi, tosin ei siitä mitään hyötyä ole, se tiedetään jo vanhastaan...

7 kommenttia:

 1. Huh huh..jopas on kärsinyt kuori...:(

  VastaaPoista
 2. Sotkuista on! Koko ajan on pieni epävarmuus päällä, kun postia lähettää, tuleekohan perille. Siksi on aina mukavaa saada "kuittaus" postin perille tulosta.
  On minulla jotain positiivista sanottavaa kuitenkin. Tein viime kesänä maksullisen sopimuksen vuodeksi postin kääntöpalvelusta uuteen osoitteeseen. Kaikki posti ei kuitenkaan kääntynyt vaan palautui lähettäjälle. Laitoin reklamaation. Siihen vastattiin hyvin nopeasti sähköpostilla ja pahoiteltiin asiaa ja luvattiin selvitystä. Parin päivän päästä tuli kirje, jossa edelleen pahoiteltiin asiaa. Kirjeessä oli jopa tietyn henkön nimi ja hänen ihan oikea allekirjoituksensa. Lisäksi minulle lähetettiin hyvityksenä 40 ykkösluokan postimerkkiä! Olen tietysti tyytyväinen postimerkeistä, mutta vielä tyytyväisempi olisin kuitenkin ollut, jos koko reklamaatiota ei olisi tarvinnut tehdä.

  VastaaPoista
 3. Voi hurja! Onneksi sitä nykyään on niin varovainen, että tärkeimmät sisällöt (kortit sun muut) tulee suljettua muoviin.
  Oma tuplavaihtokuoreni muuten lähti postin matkaan kakkospostissa vasta eilen, ja näköjään jo saapunut perille! Eli välillä yllätyksiä näinkin päin.

  VastaaPoista
 4. No just:( Kuin jyrän alle jäänyt...
  Hyvä kuitenkin etteivät lähetetyt kortit ole menneet piloille, siis jotain hyvää kuitenkin tässäkin asiassa:)

  VastaaPoista
 5. no ei hyvänen aika mikä sotku!! mistähän lie tarttunut moista mustaa??

  VastaaPoista